Andreas och Monas bröllop i Vindeln

Tack vare mitt jobb har jag varit på många bröllop men dagen då ens egen storebror gifter sig är något alldeles speciellt! Då känns det extra bra när allt bara blir sådär perfekt! Platsen, vädret och såklart paret var vackrare än någonsin! Att vår morfar, Per-Jonas höll i vigseln gjorde allt ännu mer unikt och personligt. Det var verkligen en fantastisk dag! 

Min bror Andreas är på riktigt antagligen den snällaste kille som finns. Det tyckte jag såklart inte när jag var liten och han snaggade håret på mina leksakshästar eller byggde kojor så högt upp i träden att jag inte kunde klättra upp. Jag förlät honom tillslut, kanske var det för att han skaffade en epa-traktor och började hämta mig på partyn. (Det var alltså väldigt coolt...) Skämt åsido, jag hade inte kunnat önska mig en bättre bror. Han har alltid ställt upp för mig och alla andra runt omkring honom. Därför är det himla tur att han träffade en tjej som är precis lika fin!  Andreas och Mona träffades för 11 år sen och sedan dess har de varit så självklara. De kompletterar varandra och är ett super-team tillsammans! Det känns som att Mona länge varit en del av familjen men det är jättekul att hon nu är en officiell Ingman!  

Eftersom jag framför allt var gäst fotade min sambo, Guillaume vigseln. 

andreasochmona-6637.jpg

Lisa och Antons bröllop på Vaxholm

Några av mina tidigaste minnen är tillsammans med systrarna, Linda och Lisa. Vi växte upp i en pytteliten by och eftersom jag och Linda var lika gamla blev vi tidigt bästa kompisar. Lisa är Lindas yngre syster och när vi var små tyckte jag mest att hon var jobbig som alltid ville vara med och ha likadana kläder som oss... Det ändrades dock ganska snabbt och jag insåg att även jag och Lisa hade massor gemensamt och vi började umgås mer och mer alla tre. Vi har alltid varit kreativa på olika sätt och gjort projekt ihop. När mitt fotointresse startade var det oftast Lisa som fick stå framför kameran och stå ut med mina experiment. På gymnasiet sökte både jag och Lisa estetiska linjer som inte fanns nära hemmet så vi flyttade ihop i ett kollektiv i Umeå. När vi slutat gymnasiet flyttade även Linda till Umeå för att bo med oss. Roligt och mysigt var det men tyvärr dröjde det inte särskilt länge innan vi alla flängde iväg åt olika håll. Trots att vi inte lyckats bo i samma stad alla tre sedan dess har vi alltid hållit nära kontakt och jag är säker på att det kommer fortsätta så. Att få växa upp med så fina vänner, som känner en utantill och alltid finns där, lika självklara som familjemedlemmar är så obeskrivligt värdefullt! Nu är det ju dock inte kompis-kärleken som det här ska handla om utan Lisa och Antons kärlek...
När jag för många år sedan fick höra talas om Anton förstod jag snabbt att han var något alldeles extra, han fick lixom alla rätt i kärlekstesterna som vi brukade göra på alla pojkvänner. När Anton friade några år senare sa Lisa såklart ja! (Jag fotograferade då förlovningsbilder på sötnosarna som ni kan se här:  http://www.saraingman.com/lisa-and-anton/)
Det har varit fint att följa Lisa och Antons resa fram till det efterlängtade bröllopet i somras, som verkligen blev helt fantastiskt! Vackert, roligt, känslosamt, och unikt precis som dom. För mig har Lisa och Anton alltid varit ett inspirerande par. De struntar i många krav och måsten och lever istället tillsammans på det sätt som passar dom. De har fortsätt att vara självständiga individer med egna drömmar men finns samtidigt hela tiden vid varandras sida. (Det är väldigt tur att min partner, Guillaume också är fotograf och kunde fotografera vigseln, när jag såklart ville vara 100% närvarande.) 

lisaochanton-39.jpg

Mallorca

This spring I was commissioned by Ving/Thomas Cook to photograph a few hotels on Mallorca, in Alcudia and Palma Beach. The island was actually much more beautiful than I expected with a dramatic, green landscape so it was a pleasure to drive around! Here are some of my personal favourite pictures from the trip. 

Travel pictures with my phone, Chamonix

Since I was a little girl I have dreamed of snowboarding in the alps. My amazing boyfriend knew that, so planned a trip to Chamonix, France. On the top of one of the ski slopes he surprised me by proposing, I still can't put that feeling into words, I just know that I am a very lucky girl! 

 I usually share travel pictures on Instagram, feel free to follow me: https://instagram.com/saraingman
(All pictures taken with my 4 year old phone, still going strong.)

vienna airport
chamonixIII
guillaume
frenchfood
chamonix
vienna airport
ChamonixII
chamonixIIII
champagne
saraingman
frenchalps