Andreas och Monas bröllop i Vindeln

Tack vare mitt jobb har jag varit på många bröllop men dagen då ens egen storebror gifter sig är något alldeles speciellt! Då känns det extra bra när allt bara blir sådär perfekt! Platsen, vädret och såklart paret var vackrare än någonsin! Att vår morfar, Per-Jonas höll i vigseln gjorde allt ännu mer unikt och personligt. Det var verkligen en fantastisk dag! 

Min bror Andreas är på riktigt antagligen den snällaste kille som finns. Det tyckte jag såklart inte när jag var liten och han snaggade håret på mina leksakshästar eller byggde kojor så högt upp i träden att jag inte kunde klättra upp. Jag förlät honom tillslut, kanske var det för att han skaffade en epa-traktor och började hämta mig på partyn. (Det var alltså väldigt coolt...) Skämt åsido, jag hade inte kunnat önska mig en bättre bror. Han har alltid ställt upp för mig och alla andra runt omkring honom. Därför är det himla tur att han träffade en tjej som är precis lika fin!  Andreas och Mona träffades för 11 år sen och sedan dess har de varit så självklara. De kompletterar varandra och är ett super-team tillsammans! Det känns som att Mona länge varit en del av familjen men det är jättekul att hon nu är en officiell Ingman!  

Eftersom jag framför allt var gäst fotade min sambo, Guillaume vigseln. 

andreasochmona-6637.jpg